Med instax kan du fremkalde dine billeder på få minutter!

Fujifilm Instax Mini 11

Efterfølgeren til instax mini 9 er kommet – sig hej til det nyeste skud på stammen, instax mini 11!

Takket være det nye design og nye funktioner, er mini 11 endnu nemmere og sjovere at anvende. Derudover er det både smallere og mindre end dets forgænger, hvilket gør det nemt at have med på farten. Sammenlignet med mini 9, er mini 11 endnu nemmere at bruge grundet kamerates automatiske eksponering. Denne funktion forbedrer desuden billedkvaliteten og sikre at alle de fine detaljer i baggrunden kommer med på billedet. Mini 11 har desuden et indbygget selfie-objektiv, som gør det nemmere end nogensinde før at tage fine selfies.

Vælg din favorit blandt fem nye, fine farver; White, Pink, Purple, Blue og Black
 

 

Fujifilm Instax SQ1

More of your world in the SQUARE

Med instax SQUARE SQ1 er der plads til endnu mere i SQUARE formatet! Mere smil, mere glæde, mere selfie, mere liv!

Kameraet er designet til at du kan være i nuet! Automatisk eksponering og indbygget selfie mode gør kameraet super nemt at anvende. Det eneste du skal gøre er at fange de gode øjeblikke, så klarer SQ1 resten!

Instax SQUARE SQ1 byder desuden på tre nye, friske farver; Chalk White, Glacier Blue og Terracotta Orange. Hvilken farve er din favorit?

Fujifilm Instax SP-2

Den mobile printerløsning.

Print billeder direkte fra din telefon med FUJIFILM Instax SHARE SP-2 Smartphone Printer. Du kan printe billeder fra Instagram og Facebook direkte fra din iPhone eller Android telefon over Wi-Fi med vores gratis tilhørende app. Fremkald billeder fra din telefon nemt og hurtigt med den nye instax SHARE SP-2, der nu printer billederne hurtigere og i den bedste kvalitet tilgængelig på en håndholdt printer.

Den nye instax SHARE SP-2 har indbygget lithium-ion batteri, som kan oplades direkte via USB, og du behøver derfor aldrig skifte batteriet igen!

Instax Film

Vi har naturligvis altid et stort udvalg af film på lager.

Kig forbi din lokale butik, vi er altid klar til at hjælpe dig.

DEN PERFEKTE GAVE

Et gavekort til CLICK sidder lige i øjet

Til venner og familie med interesse for fotografering.
Glæd dem med et gavekort til CLICK.

keyboard_arrow_up