Med instax kan du fremkalde dine billeder på få minutter!

Fujifilm Instax Mini 9

Det ægte billedoplevelse, Skyd billedet og nyd det straks efter.

Instax mini 9 er super let at bruge, og fås i 5 forskellige farver: Cobalt Blue, Smoky White, Flamingo Pink, Lime Green og Ice Blue. Kameraet fremkalder billedet på få minutter, og det anbefaler selv den bedste indstilling ift. lyset. Med instax mini 9 er selfies nemmere end nogensinde, da der er et indbygget selfiespejl i linsen. Derudover medfølger en makro-linse, så man kan tage nærbilleder.

Fujifilm Instax SQ6

Hold minderne i live

Med instax sq6 et straksbilledkamera med kvadratisk billedeformat. Med kameraet følger tre farvefiltre til blitzen, som giver dine instax billeder en ny unik effekt: Lilla, grøn og rød. Med kameraet kan du vælge mellem 7 forskellige kamera tilstande, heriblandt selvfølgelig en selfie tilstand, så du selv kan være med på dine instax øjeblikke. Du kan selvfølgelig også indstille en timer, så fællesbillederne er der også plads til!

Fujifilm Instax 90

Topmodellen inden for Instax kamera

Instax mini 90 er det ypperste inden for Instax kameraer. Kameraet indeholder en række avancerede funktioner, der gør det oplagt til den mere erfarne eller kreative fotograf. Instax mini 90 fås i to forskellige farver, og designet fremhæver de klassiske rødder i den analoge verden. Dette kamera er det ultimative kræs til alle, der går op i design og funktionalitet. Der medfølger genopladeligt lithium-batteri til mini 90, og du behøver derfor ikke tænke på batterier i fremtiden.

Instax Film

Vi har naturligvis altid et stort udvalg af film på lager.

Kig forbi din lokale butik, vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fujifilm Instax SQ10

Glæden ved instax billeder, kombineret med digitale kopier.

Instax SQUARE SQ10 er et helt nyt kvadratisk billedeformat til instax! Og nu kan du endelig selv bestemme, hvilke billeder, du ønsker at fremkalde. SQ10 kan rumme op til 100 billeder, og hvis ikke det er nok, kan du udvide hukommelsen med et SD-kort. Instax SQUARE SQ10 er det mest avancerede instax til dato, og du kan nu vælge i mellem en række forskellige filtre, samt styre lysstyrken og lægge en flot vignet-effekt på – selvom du allerede har taget billedet! Vælg manuel mode på siden, og alle billederne gemmes på enheden. Vælger du auto, fungerer SQ10 som et normalt instax, der fremkaldet billedet med det samme.

DEN PERFEKTE GAVE

Et gavekort til CLICK sidder lige i øjet

Til venner og familie med interesse for fotografering.
Glæd dem med et gavekort til CLICK.

Fujifilm Instax SP-2

Den mobile printerløsning.

Print billeder direkte fra din telefon med FUJIFILM Instax SHARE SP-2 Smartphone Printer. Du kan printe billeder fra Instagram og Facebook direkte fra din iPhone eller Android telefon over Wi-Fi med vores gratis tilhørende app. Fremkald billeder fra din telefon nemt og hurtigt med den nye instax SHARE SP-2, der nu printer billederne hurtigere og i den bedste kvalitet tilgængelig på en håndholdt printer.

Den nye instax SHARE SP-2 har indbygget lithium-ion batteri, som kan oplades direkte via USB, og du behøver derfor aldrig skifte batteriet igen!

 

Fujifilm Instax SP-3

Straksprint direkte fra din mobil.

Print billeder direkte fra din telefon med FUJIFILM Instax SHARE SP-3 Smartphone Printer. Du kan printe billeder fra Instagram og Facebook direkte fra din iPhone eller Android telefon over Wi-Fi med vores gratis tilhørende app. Fremkald billeder fra din telefon nemt og hurtigt med den nye instax SHARE SP-3, der nu printer billederne hurtigere og i den bedste kvalitet tilgængelig på en håndholdt printer.

Instax SHARE SP-3 har indbygget lithium-ion batteri, som kan oplades direkte via USB, og du behøver derfor aldrig skifte batteriet igen!

keyboard_arrow_up