Click Klippekort

Klip dig til papirbilleder i topkvalitet - og spar mange penge!

Ved brug af Click's klippekort løsning, kan du med god samvittighed få tømt dit kamera for billeder og få dem fremkaldt på bedste vis. 


Fordele ved klippekort

Fordelene for dig der køber med klippekort er en lavere stk. pris pr. billede (ned til 90 øre/stk) og du betaler ikke startgebyr ved hver ordrestart.
Du kan altså komme og bestille billeder i små portioner uden ekstra omkostninger. Kortet købes og aktiveres i butikken, hvor systemet automatisk holder styr på antal restbilleder.

Købes i butikkerne

Koden på klippekortet indtastes i kurven lige før betaling, hvorefter rabatten trækkes fra. 
Bestiller du billeder på nettet, men har endnu ikke et klippekort, kan du bestille billederne til afhentning i butikken, og så købe et klippekort når du henter billeder, så får du også dine billeder til den bedste pris.

Flere størrelser og kvaliteter

Klippekortet leveres i 2 kvaliteter, Guld og Platin (bedste billeder med farvekontrol) og i 2 størrelser, 500, 1000 stk., som alle betales på forhånd, ligesom et klippekort i bussen. 

Så holder du af papirbilleder, så har du nu alletiders chance for at tømme computeren eller kameraet for fotos, før tyven render med den - eller lynet på anden vis slår ned.

Klippekort gælder kun til bestilling af billeder i størrelsen 10x15 på blankt papir.

Bestil dine billeder her

 

Pris Guld klippekort

500 klip = 500 DKK (1,00 kr pr. stk.)
1.000 klip = 900 DKK (0,90 kr pr. stk.)

Pris Platin klippekort

500 klip = 750 DKK (1,50 kr pr. stk.)

keyboard_arrow_up