Lav dine bedste øjeblikke til en fotobog.

Der er en masse anledninger til at lave en fotobog.
en fotobog minder om et traditionelt fotoalbum, men med et mere personligt islæt. Du indsætter selv billeder og tekster, vælger design og baggrunde, tilføjer rammer og clip-arts m.m. – præcis efter din smag.

Hvor vil du designe din CEWE FOTOBOG?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

Cewe Fotoprogram

 • Mange design muligheder          

 • Enkel installation på din PC eller Mac

 • Gem projekter lokalt løbende på din computer

Fortsæt til Fotoprogram

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

 

Design online her

Find din favorit blandt fotobogsformaterne

 

CEWE FOTOBOG Stor

Til storartede historier: Det populære A4-format giver dig masser af designfrihed.

 • Portrætfotos kommer især til deres ret
 • Vores mest populære format
 • Perfekt til billeder fra ferier, runde fødselsdage, konfirmation eller som årbog

CEWE FOTOBOG XL

Giv dine bedste billeder den plads, de fortjener.

 • Billeder i høj opløsning kommer til deres fulde ret
 • Moderne, kvadratisk format
 • Perfekt til dine billeder fra drømmerejsen, brylluppet eller livets milepæle

CEWE FOTOBOG XXL

Livets smukkeste historier i et flot højformat.

 • Billeder i høj opløsning kommer til deres fulde ret
 • Portræt- og makrofotografier gør sig særlig godt i dette format
 • Perfekt som en unik coffee table book med billeder fra verdensrejsen eller brylluppet

CEWE FOTOBOG Stor Panorama

Genoplev de bedste øjeblikke i en elsket klassiker.

 • Ideel til panoramabilleder
 • Flot panoramaformat med mange designmuligheder
 • Perfekt til billeder fra ferier, familiefester eller som årbog

CEWE FOTOBOG Kvadratisk

Præsenter din billeder i et moderne format.

 • Moderne, kvadratisk format
 • Ideel som gave
 • Perfekt til familiebilleder, billeder af barnet eller Instagrambilleder

CEWE FOTOBOG XXL Panorama

Et eksklusivt panoramaformat til livets største øjeblikke.

 • Billeder i høj opløsning kommer til deres fulde ret
 • Panorama- og makrofotografier gør sig særlig godt i dette format
 • Perfekt som en unik coffee table book med billeder fra verdensrejsen eller brylluppet

CEWE FOTOBOG Kompakt Panorama

De små historier i et lille handy panoramaformat.

 • Det mindste panoramaformat
 • Ideel som gave
 • Perfekt til billeder fra weekendture, børnefødselsdage, udflugter eller af kæledyret

CEWE FOTOBOG Mini og Lille

Små fotobøger med stor betydning.

 • Til alle livets små men vigtige historier
 • Ideel som gave
 • Perfekt til hverdagsglimt, billeder af kæledyr og SoMe-billeder.

CEWE FOTOBOG Kids

Fotoglæde til dine børn
Opdag verden billede for billede: En CEWE FOTOBOG Kids er både god for motorikken og sjov at kigge i.

 • 22 ekstra tykke, afrundede sider
 • Spiralryg i høj kvalitet
 • Lavet i certificerede materialer, der er egnet til små børn

CEWE FOTOBOG med kunstlæder eller lærredsindbinding

Begge indbindinger kan dekoreres med guld-, sølv- og rose gold-tryk.
 

100% tilfredshedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med din CEWE FOTOBOG.

Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid

Læs mere her

100% tilfredshedsgaranti på Cewe kalendere

Vi garanterer dig en perfekt CEWE KALENDR af højeste kvalitet. Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med din kalender producerer vi en ny elle rdu får pengene retur.

 

Lav din egen fotobog med dine bedste billeder

I en CEWE FOTOBOG er der plads til tekst og billeder. Du bestemmer og designer selv.

Hvordan laver jeg min egen fotobog?
Start med at vælge, hvordan du vil lave din egen fotobog: Har du alle billederne på mobilen, foretrækker du sikkert at bruge vores foto-app. Har du derimod taget billederne med et rigtigt kamera og har overført dem til din computer, kan du med fordel vælge at downloade vores software, så du kan sidde og lave fotobogen her. Har du mange billeder, kan det også give dig et bedre overblik at sidde og sortere dem i mapper på en stor skærm.

Sorter dine foto-mapper
Netop sorteringsarbejdet er fundamentalt i processen for din lav selv fotobog. Jo mere omhyggeligt du har sorteret og lagt de bedste fotos i en separat mappe, jo nemmere bliver det at lave fotobogen i softwaren. Du vælger nemlig mappen i venstre side og kan enten uploade alle billederne af én gang, eller du kan vælge billederne manuelt og placere dem, som du ønsker, på siderne. Har du ikke sorteret dine fotos inden, kan det virke uoverskueligt at scrolle op og ned mellem alle billederne, som bliver vist med mindre ikoner, end hvis du har en almindelig mappe fuldt åbent på din computer inden.

Sæt fotos i din egen bog i den rette opløsning
Vær opmærksom på, at har du brugt Google Fotos appen som backup af dine billeder, er det ikke nok at højreklikke og trykke ”gem som”, hvis du vil have dem ned i mappen på din computer. Så bliver de nemlig ikke hentet i høj opløsning. Derved vil du ikke have mulighed for at bruge dem i stort format i bogen uden at de bliver uskarpe, hvilket vi markerer med en gul eller rød smiley i menulinjen. Du skal i stedet klikke på de tre prikker i højre hjørne og vælge ”download”, hvorefter du kan gemme. Så får du billederne i den højeste kvalitet – altså den størrelse, som du oprindeligt har taget billederne i med din mobil. Det vil normalvis altid være godt nok til helsidesformater og du kan få en flot, hjemmelavet fotobog, som ser professionel ud.

Uanset, så anbefaler vi dog altid, at du holder øje med farven på smileyen. En grøn smiley må dog heller ikke være en sovepude, for er du kommet til at tage et sløret billede, kan du godt få en grøn smiley, så længe opløsningen er høj. Men du kan naturligvis selv se på fotoet, hvis det er uskarpt taget.

Hvordan udvælger og sammensætter jeg billederne bedst?
Har du begrænset din billedmappe udelukkende til de billeder, du vil sætte i fotobogen, kan du endda vælge at bruge vores designforslag ("Fotobog-Assistent") og uploade alle billederne af én gang. Det kan dog være svært at lave mappen så begrænset, hvis du eksempelvis har været på en lang rejse over flere måneder. Har du rejst i Sydamerika, har du garanteret massevis af billeder fra Machu Picchu Inkastien i mange vinkler og formater, hvor det kan være svært på forhånd at vide nøjagtig, hvordan du bedst vinkler og kombinerer dem i fotobogen. Eller har du rejst i Asien, og har fotograferet flotte thailandske templer i massevis, vil nogle være horisontale og andre vertikale. Her kan det være en fordel i første omgang at tage billeder med i mappen af samme motiv i de forskellige formater, for så kan du prøve dig frem hvilke billeder, som passer bedst sammen på siden, når du laver din egen billedbog. I mange andre tilfælde kan det dog godt betale sig at gøre sit valg på forhånd, hvis du har taget fire horisontale billeder af det samme motiv, som man jo typisk gør, når man tager digitale fotos. Ellers bliver det for uoverskueligt.

Få det bedste ud af dine fotos inden du bestiller fotobogen online
En del af kunsten bag gode fotobøger er netop at sammensætte billederne bedst muligt på siderne og veksle mellem store og små formater. Husk, at naturfotos med meget blå himmel eller grønne områder er perfekte som helsidesbilleder, hvorpå du kan sætte andre billeder i mindre format. Sæt gerne en ramme om billederne i andet lag, så det ser mere ordentligt ud. Funktionen med rammen finder du i topmenuen under ramme-ikonet.

Din egen smag og kreativitet er afgørende for fotobøgerne
Udover lidt system, struktur og afveksling i formater er alle andre råd til at lave din egen CEWE FOTOBOG dybest set en subjektiv vurdering, for smag og behag er forskellig. Gør processen med at lave fotobøger til en fin og spændende proces, hvor du gennemlever din rejse eller året der gik. Søndag eftermiddag er perfekt til at svømme væk i minder og oplevelser gennem den kreative proces. Og husk selvfølgelig en god kop te eller kaffe ved siden af computeren.

Fotobøger med tekst på det antal sider, du vælger
Et sidste råd til, hvordan du bedst laver din egen fotobog, er at huske lidt tekst. I vores fotobøger er det nemt at indsætte tekst, som du kan læse mere om længere nede på siden. Der skal ikke så meget til, men det er ofte et par linjer tekst her og der, som gør, at du detaljeret kan huske højdepunkterne i fotobøgerne.

Luksus fotobøger i højeste kvalitet – bedst i test
Alle vores CEWE fotobøger er i høj kvalitet både hvad angår tryk og finish. Vi har adskillige år vundet titler som ’bedst i test.’ Alle vores bøger er i høj kvalitet, og hvilken du synes er flottest, er i høj grad en smagssag. Men vil du have en fotobog med udtalt luksuriøst finish, kan vi anbefale dig at vælge fotopapir som din papirtype. Dette er fotopapir og teknik, som vi traditionelt kender det fra fotografier. Det er en mere avanceret proces i vores fotolaboratorie i Tyskland, hvor hver side i bogen sættes sammen af to stykker fotopapir. Der bliver nemlig kun trykt én side på hvert stykke fotopapir, præcis ligesom et fotografi, og de to sættes til sidst omhyggeligt sammen uden det kan ses, så de bliver til én side i fotobogen. Detaljegraden bliver endnu højere på fotopapir. Om du vælger mat eller blankt er helt en smagssag.

CEWE har lavet fotoprodukter i 50 år, altid med høj kvalitet for øje, og vi var de første til at introducere danskerne for fotobøger. Du har altid mulighed for at tjekke vores kunders anmeldelser på Trustpilot, ligesom du kan se et udvalg i bunden af denne side.

Fotobog med plads til tekst
Hvis du vil supplere dine fotografier med beskrivende tekst, kan du gøre det i alle vores typer af fotobøger. Dette kan du gøre samtidig med, at du sætter billeder ind og laver din bog i softwaren, du har downloadet. Teksterne giver dig mulighed for altid at huske alle de vigtige detaljer. Det kan fx være navnene på byerne og sjove detaljer fra dine feriebilleder, datoerne for de første skridt og den første tand i barnets bog, sjove kommentarer i fotobogen du giver i julegave eller fx de præcise datoer for begivenhederne i årbogen fra året der gik. Eller hvilken periode, du vælger at lave en mindebog fra.

Hvordan indsætter jeg teksten i bogen?
Når du har downloadet vores software og en editor til at lave fotobogen i, vil du se en menulinje i toppen. Du vil kunne kende langt de fleste ikoner fra et ganske almindeligt Word-dokument. Der er et ikon, som ligner lidt en taleboble, og holder du musen over, står der: ”indsæt tekst”. Herefter kan du klikke på siden i fotobog og trække musen, så du laver et felt til tekst. Du kan lave det lige, hvor du vil; enten over eller ved siden af billederne. Kommer feltet for tæt på den hæftede ryg, popper der en meddelelse op om, at det kan være svært at læse samt med tilbud om automatisk justering lidt længere ind på siden.

Efter du har lavet dit felt, har du pladsen til at indsætte din tekst. Du kan nu vælge tekstfarve, font, tekststørrelse og baggrundsfarve i menulinjen, nøjagtig ligesom når du skriver i Word. Når du sætter tekst ind på forsiden, får du yderligere designmuligheder. Her kan du mod lidt ekstrabetaling vælge mere stylet skrift som fx effektlak eller glimmer.

Lav din egen bog med dine billeder i gave - måske årets julegave?
Mangler du en god ide til en gave? Fotogaver vækker altid glæde, og vælger du at lave en bog med egne billeder, er der mange muligheder. Du kan fx lave en fotobog med barnebarnet til bedsteforældrene i julegave, til veninden fra hendes polterabend eller du kan lave en bog til dit barn med billeder fra hans/hendes konfirmation. De fleste mennesker har i dag en masse billeder liggende på telefonen, men det er noget helt andet at få dem i en flot, fysisk bog.

Hos cewe.dk finder du også masser af andre gaveidéer.
Lav f.eks. en fotokalender, et foto på lærred eller noget helt tredje. Alle er oplagte muligheder som gaver. Udvalget er stort, så spred glæde med dine billeder, og find nemt en gave, der passer til lige præcis den anledning, du skal give gave til.

Køb en CEWE fotobog online med stabil levering
Vores leveringstider afhænger af, hvilken type fotobog du køber. Du vil kunne se din præcise leveringstid, når laver din bestilling, men generelt leverer vi inden for 2-9 dage efter, at du har gennemført dit køb. En CEWE fotobog XXL i panoramaformat tager eksempelvis længere tid end en CEWE fotobog kvadratisk med hæftet ryk og digitaltryk. Dertil kommer det an på din leveringsform, hvor du kan vælge mellem levering til din arbejdsplads, til din privatadresse eller til afhentning i pakkeboks/posthus.

Bæredygtig produktion
Alle vores fotobøger er FSC produceret, og du kan således købe bøgerne med god samvittighed. FSC er en international non-profit mærkningsordning, som sikrer dig, at der i forbindelse med produktionen ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere, samt at dyr og planteliv bliver beskyttet.

100 % tilfredshedsgaranti
Alle vores fotobøger er af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds og derfor yder vi 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores CEWE fotobøger. Garantien betyder, at du har mulighed for at få en ny fotobog eller få dine penge tilbage, hvis du mod forventning ikke er fuldt tilfreds med resultatet. Læs mere om garantien.

Erstat det traditionelle fotoalbum med en fotobog - et valg, du aldrig vil fortryde!

keyboard_arrow_up