Click afholder nogle af 
landets bedste kurser og
foredrag om foto

Vi lægger vægt PÅ AT FORMIDLINGEN AF DEN SPÆNDENDE VIDEN FOREGÅR PÅ ET NIVEAU SOM PASSER TIL DIG.

Alle undervisere er fotohandlere som dagligt sælger dig dit nye kamera – de er ”fotonørder”, og har derfor styr på teknikken. 

Som fotograf, uanset ambitionsniveau, kan man altid lære nyt. Det kan være alt fra den grundlæggende teori til de mere tekniske og komplicerede teknikker, som pludselig går op i en højere enhed, når man hører andre fortælle og forklare det på nye måder. Er man på begynderstadiet med sit nye kamera, vil man helt sikkert få et stort udbytte med hjem - og få forklaret elementer, som gavner i alle fotograferinger derefter. Du vil føle dig mere til rette med kameraet, og ikke bruge mange kræfter på at tæmme det, men bruge energien på kreativiteten i stedet.

Fælles for alle kurser er, at de løbende bliver revurderet, finpudset og opdateret med de nye billeder og måder at forklare ting på, så udbyttet er så givende og aktuelt for kursisten som muligt.

I takt med at efterspørgslen på et kursus med et bestemt emne stiger, vil de enkelte butikker imødekomme disse, og designe et nyt kursus. Det kan være alt lige fra fotografering i studie, til kurser i efterbehandling. Udvalget af kurser og hyppigheden af disse kan variere fra butik til butik. 

Kontakt din lokale Click og
forhør dig om aktuele kurser

 Kontakt din lokale Click butik

keyboard_arrow_up